Verhuur zelf uw vakantiehuis

Kies het abonnement dat het beste bij u past
Bereik van 1 miljoen bezoekers
Uitgebreide beheeromgeving

Registreer gratis

Werkwijze

Bij Huur een Huisje kunt u vragen of informatieverzoeken van potentiële huurders verwerken zonder hiervoor te moeten inloggen. Boekingen verwerkt u zelf in het beheermenu of huurders boeken direct in uw boekingskalender.

Haal meer uit uw vakantiehuis

Met ruim 15 jaar ervaring in de verhuurmarkt van particuliere vakantiewoningen en een bereik van 1 miljoen bezoekers per jaar is Huur een Huisje uitgegroeid tot één van de grootste particuliere vakantiehuizenportals in Nederland.

De abonnementen

Bent u eigenaar van één of meerdere vakantiewoningen en wilt u beheer en boekingen zelf regelen? Dan is Huur een Huisje voor u de oplossing! Kies het abonnement dat het beste bij u verhuur wensen past.

Werkwijze van Huur een Huisje

Bij Huur een Huisje kunt u vragen of informatieverzoeken van potentiele huurders verwerken zonder hiervoor te moeten inloggen. U verwerkt de boekingen zelf in het beheermenu of huurders kunnen direct in de boekingskalender een periode boeken. Het contact met de huurder verloopt altijd via u en u sluit een huurovereenkomst af zonder tussenkomst van Huur een Huisje. Afhankelijk van het gekozen abonnement betaalt u jaarlijks abonnementsgeld. Ieder abonnement is na een jaar maandelijks opzegbaar en u kunt op ieder gewenst moment van abonnement wisselen.

Boekingen verwerken
Op een zeer eenvoudige manier voert u de algemene gegevens, huurprijzen en overige kosten in. In de boekingskalender is altijd de beschikbaarheid zichtbaar. Huurders kunnen zelf in boekingskalender boekingen maken. U ontvangt de boekingsaanvraag per email met alle gegevens van de huurder. U hoeft niet perse in te loggen. In de beheeromgeving kunt u de boeking verder afhandelen.

Verhoog uw huuropbrengsten met Huur een Huisje. Meer aanvragen. Meer boekingen.
Meer dan tweeduizend eigenaren bieden hun vakantiehuis aan via Huur een Huisje. Voor hen is het dé manier om elke maand in contact te komen met tienduizenden mensen die op zoek zijn naar een vakantiewoning. Huur een Huisje is meer dan alleen een marktplaats voor vakantiewoningen. Wij geven u het gereedschap in handen waarmee u uw verhuuropbrengsten kunt maximaliseren tegen zo laag mogelijke kosten.

Kies het abonnement dat bij u past!
Per jaar worden vijftienduizend online boekingen verwerkt ons platform. En dat aantal stijgt nog iedere maand. Bent u benieuwd wat u kunt bereiken? Wij hebben drie aantrekkelijke pakketten voor u samengesteld.

Haal meer uit uw vakantiehuis

Met ruim 15 jaar ervaring in de verhuurmarkt van particuliere vakantiewoningen, duizenden vakantiewoningen in bestand, meer dan een half miljoen pageviews per maand en een bereik van 1 miljoen bezoekers per jaar is Huur een Huisje uitgegroeid tot één van de grootste particuliere vakantiehuizenportals in Nederland. Het Premium pakket is door intensieve samenwerking met verhuurders ontwikkeld. Deze jarenlange ervaring resulteert in een compleet en uniek pakket in de Nederlandse markt, waarbij u als verhuurder meer aanvragen en boekingen kunt afhandelen. U bepaalt zelf aan wie, uit welke landen en wanneer de vakantiewoning wordt verhuurd. Door structureel te investeren in zoek- en vindbaarheid en strategische samenwerkingen neemt het huizenbestand continu verder toe. Huur een Huisje ontvangt meer dan 1 miljoen bezoekers per jaar.

Elk jaar meer online boekingen
Ruim 40% van alle vakanties worden online geboekt. Bij steden- en strandvakanties ligt dit aandeel nog hoger. Bij Huur een Huisje kunt u reclame maken voor uw vakantiewoning en beschikbaarheid tonen. Verhuurders met een eigen website en online boekingskalender ontvangen gemiddeld tot 4x meer aanvragen en boekingen per jaar. De tijd dat de verhuur van uw vakantiehuis exclusief door een bemiddelingsorganisatie wordt geregeld is dan ook voorbij. Dus geen hoge commissies tot wel 30% afdragen aan verhuurorganisaties.

De abonnementen

Bent u eigenaar van één of meerdere vakantiewoningen en wilt u beheer en boekingen zelf regelen? Dan is Huur een Huisje voor u de oplossing! In 3 stappen staat uw vakantiehuis online en kunt u starten met de verhuur:

 1. Gratis inschrijven en direct uw persoonlijke logingegevens ontvangen
 2. Kies het abonnement dat het beste bij u verhuur wensen past
 3. Maak uw vakantiehuis pagina aan, voer de prijzen in en start met verhuren

Online Boeken

Uw vakantiehuis pagina kan maandelijks door meer dan 50.000 potentiële huurders in vier talen op 16 Europese websites worden bekeken. U kunt prijzen, kosten en last-minute aanbiedingen invoeren. Beschikbaarheid kunt u zelf in boekingskalender bijhouden en potentiële huurders kunnen direct online boekingen maken.

 • vakantiehuispagina in 4 talen op 16 Europese websites
 • onbeperkt teksten, foto’s en video’s invoeren
 • perioden en prijzen: dag, weekend, midweek, week en specials
 • instellen van last-minute en speciale aanbiedingen
 • huurders kunnen online boeken
 • telefoonnummer en link naar eigen website
 • uploaden eigen brochure en voorwaarden als PDF document
 • meer opvallen door tijdelijk extra te adverteren
 • overzichtelijke statistieken

Premium

Alle opties van het Online Boeken pakket. Bovendien kunt u offertes, digitale huurovereenkomsten en welkom e-mails versturen. De boekingskalender kunt u integreren op uw eigen website. Huur een Huisje biedt als enige portal deze functionaliteit aan.

 • integreren van de boekingskalender op uw eigen website
 • offertes versturen
 • digitale huurovereenkomsten versturen
 • automatisch ingestelde welkom-email versturen
 • klantgegevens, boekingen, omzet en kosteninformatie beheren
 • uw eigen emailmarketingcampagnes opzetten

Website

Alle opties van het Premium pakket. Bovendien krijgt u de mogelijkheid om een eigen website op een door u gekozen domeinnaam te installeren, compleet met boekingskalender en online boekenfunctie.

 • alle Premium pakket functionaliteiten
 • eigen website, domeinnaam en emailadres
 • keuze uit meerdere templates, indeling volledig zelf aan te passen
 • geïntegreerde boekingskalender en online boekenfunctie

Voor alle abonnementen geldt

 • Géén eenmalige inschrijfkosten
 • Géén kosten voor eigen URL en telefoonnummer
 • Facturatie jaarlijkse vooraf
 • Na het 1e jaar is opzeggen maandelijks mogelijk
 • Upgrade is op elk moment mogelijk
 • Korting bij meerdere vakantiehuizen: kijk in de prijstabel
 • Opmaak teksten: eenmalig € 75,- per taal bij zelf aangeleverde teksten
 • Op alle leveringen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing
 • Alle bedragen zijn excl. 21% BTW, per jaar
  Website Premium Online Boeken
 
Onbeperkt foto's en tekst in 4 talen
Video, statistieken en extra opvallen
Telefoonnummer en link eigen website
Brochure en voorwaarden uploaden
Online boekingen + Lastminutes
 
 
   
Boekingskalender op eigen website
Offertes en huurovereenkomst
Welkomst email voor huurder
Klantenoverzicht en eigen campagne
Boekingsadministratie
 
 
   


Eigen Website

 
 
 
   

Meerdere vakantiehuizen?

Indien u meerdere vakantiehuizen verhuurt krijgt u staffelkorting. Zie hiervoor het prijsmodel.

Gratis uw vakantiehuis registreren